söndag 28 augusti 2011

Som aldrig förr

Mot kvällskvisten har jag varit en duktig flicka och jobbat både lite fysik och matte, imponerande insatts av mig, måste man säga. Men sånt måste man göra när är naturare...haha utan att ens ha någon läxa, bara ta hem och jobba för att slippa jobba så extremt mycket under lektionen.
Vet inte om jag har något vettigt att säga precis..tror inte det. Imorgon går vi in på andra veckan i skolan, fast måste säga med det känns som om vi gått mer än en vecka i skolan redan...får se hur denna vecka blir. Börjar i alla fall kvart över 8, så blir att gå 20 över sju till den där underbara bussen! Som alltid är sen och man får skynda sig upp till våning 6 och imorgon till och med våning 7 svettigt, speciellt med en 10kg väska på ryggen, om tre år kommer vi säker kunna springa upp för trapporna utan det minsta problem.
Men ska sova nu och klockan 6 ringer min fina väckarklocka som ska få upp mig ur sängen, väcka mig ur mina drömmar, fast få upp mig ur min säng är inget större problem. Mitt största problem är att veta vad jag ska ha för kläder på mig.
Natur-dator
visst ser det kul ut?


 Alltid lika trevligt att avsluta kvällen med lite mattetal att lösa, det finns inget bättre, nog för att just det här är väldigt lätt men ändå!

Men vi hörs imorgon! Natti natti!
//Elina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar